ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τε 17 Απριλίου 2024, 18:11 ΜΜ

ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΑΔΙΣΜΑ

Στην Λεωφόρο Ταξιαρχών Κορυδαλλού η επίστρωση των επιφανειών των πεζοδρομίων της πρέπει να αναπλαστεί και με σύγχρονες πλάκες επίστρωσης να πλακοστρωθεί.

Ο Δήμος Κορυδαλλού ας μεριμνήσει η επίστρωση των επιφανειών των πεζοδρομίων της Λεωφόρου Ταξιαρχών και των Λεωφόρων και Οδών και των διαδρόμων Πλατειών κέντρου και απόκεντρου της όμορφης πόλης του Κορυδαλλού να αναπλαστεί και με σύγχρονες πλάκες επίστρωσης να πλακοστρωθεί και Λεωφόρων, Οδών και Πλατείων ηλεκτροφώτιση των με σύγχρονα φωτιστικά σώματα και οικονομικούς και σύγχρονους λαμπτήρες LED για ασφαλή και άνετο πέρασμα και περπάτημα όλων.

MANUSCRIPT.GR

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Περιβάλλον

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GR Mε ένα έντονο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, κυλούν τα τελευταία 24ωρα σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.https://www.marousakis.gr/tis-anoixis-ta-tertipia/

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U