ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σα 27 Ιουλίου 2024, 12:52 ΜΜ

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ Η΄ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΤΕ)

Η Τράπεζα Πειραιώς μία από τις μεγαλύτερες Τράπεζες της Χώρας με πολλές χιλιάδες πελάτισσες και πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκτός του ότι κλείνει το ένα μετά το άλλο τα υποκαταστήματα της στην Ελλάδα, όπως πρόσφατα έκλεισε και το ένα από τα δύο υποκατάστηματα της στην μεγάλη πόλη του Κορυδαλλού της οδού Παύλου Μελά, το οποίο ήταν χρήσιμο για την εξυπηρέτηση των πελατισσών και των πελατών της και των χιλιάδων κατοίκων του Κορυδαλλού, ωθεί και τους υπαλλήλους τους σε εθελουσία έξοδο ή σε απόλυση.

Ωθεί η Τράπεζα Πειραιώς σε εθελουσία έξοδο ή σε απόλυση και τους υπαλλήλους της που προέρχονται από την Κρατική, την Ιστορική και την Τεράστια Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ), που προσέφερε πάρα πολλά στο Έθνος, στην Χώρα, στο Κράτος, στην εθνική οικονομία, στην γεωργία, στην κτηνοτροφία και στην αλιεία και σε όλες τις αγρότισσες, κτηνοτρόφους και αλιείς και σε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς.

Δίκαιο και λογικό είναι με πολιτική βούληση της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Σπυρίδωνος- Άδωνι Γεωργιάδη, Εσωτερικών κ. Μαυρουδή Βορίδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωνσταντίνου Χατζηδάκη και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, να σταματήσει από την Τράπεζα Πειραιώς η ώθηση σε εθελουσία έξοδο ή σε απόλυση και των προερχομένων υπαλλήλων από την Κρατική Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ), οι οποίοι προσελήφθησαν από την Κρατική Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ) με καθεστώς εργασιακής μονιμότητας και πολλές και πολλοί των υπαλλήλων της άφησαν Δημόσιες θέσεις με καθεστώς εργασιακής μονιμότητας και στις οποίες είχαν πετύχει και σε αυτές την πρόσληψη των, αλλά προτίμησαν να προσληφθούν στην τότε Κρατική Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ) που και σε αυτήν είχαν πετύχει την πρόσληψη των και είχε και εκείνη καθεστώς εργασιακής μονιμότητας.

Δεν φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι της Τράπεζας Πειραιώς οι προερχόμενοι από την Κρατική Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ), που στην σύμβαση Τράπεζα Πειραιώς – Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ), δεν συμπεριλήφθηκε δεν γράφηκε ο όρος ότι θα ισχύει και στην Τράπεζα Πειραιώς το καθεστώς της εργασιακής μονιμότητας που ίσχυε και είχαν στην Κρατική Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ) οι προερχόμενοι από εκείνη υπάλληλοι της.

Η εθελουσία έξοδος ή η απόλυσης από την Τράπεζα Πειραιώς και των προερχομένων υπαλλήλων της από την Κρατική Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ) δεν βοηθά την οικογένεια, την ανάπτυξη, την δημόσια διοίκηση και την εθνική οικονομία, δημιουργεί κοινωνικό πρόβλημα και αύξηση της ανεργίας και της μετανάστευσης εργατικού δυναμικού στο εξωτερικό.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Ειδήσεις

ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΩΝ Ε/Γ – Ο/Γ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Η θέσπιση Καθημερινών, Σαββάτων, Κυριακών, Εορτών και Τοπικών και Επίσημων Αργιών το πρωί (7-9) και το απόγευμα (16:00-18:00) και όλο τον χρόνο (Χειμώνα-Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο)

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ – Β ΠΕΙΡΑΙΑ – ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Στον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέθεσε υπουργικό ή υφυπουργικό αξίωμα σε καμία και σε κανένα βουλευτή από τις εκλογικές περιφέρειες

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

Ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης είναι στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι γενικοί , ειδικοί και υπηρεσιακοί γραμματείς Υπουργείων που με κοινή απόφαση

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U