ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σα 27 Ιουλίου 2024, 08:55 ΠΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Παραθερισμό και διακοπές έκαναν ξανά και φέτος το Καλοκαίρι οι πλούσιες Ελληνίδες και οι πλούσιοι Έλληνες.

Σε ξενοδοχεία και καταλύματα τεσσάρων και πέντε αστέρων και πολυτελείας και σε βίλες δικές τους σε διάφορα νησιά, οι οποίες είναι μεγαλύτερης αξίας από της Κηφισιάς και της Βούλας.

Όμως ήταν και πλούσιες και πλούσιοι και φτωχές και φτωχοί με δικά τους εξοχικά και πατρικά σπίτια ή που δεν είχαν δικά τους εξοχικά και πατρικά σπίτια στα νησιά και δεν έκαναν διακοπές, λόγω φόβου μόλυνσης από κορωνοϊό.

Πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε διάφορα νησιά λόγω φόβου μόλυνσης από Covid – 19, με δική τους θέληση, δεν τα άνοιξαν καθόλου φέτος το Καλοκαίρι και όχι για λόγους έλλειψης πελατείας.

Επίσης διακοπές έκαναν πάλι και αυτό το Καλοκαίρι πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες με οικονομική επιφάνεια, συνταξιούχοι με καλές συντάξεις, εργαζόμενοι που παίρνουν επίδομα αδείας και που έχουν δικά τους εξοχικά και πατρικά σπίτια σε χωριά και νησιά.

Aρκετοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε νησιά είχαν αυξημένες τις τιμές των δωματίων των από πέρσι

Δεν έκαναν διακοπές ξανά και τούτο το Καλοκαίρι πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες με οικονομική ανέχεια, άστεγοι, άνεργοι, εργαζόμενοι με ημερομίσθιο 30 ευρώ και συνταξιούχοι με συντάξεις πείνας και χωρίς επίδομα αδείας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Ειδήσεις

ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΩΝ Ε/Γ – Ο/Γ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Η θέσπιση Καθημερινών, Σαββάτων, Κυριακών, Εορτών και Τοπικών και Επίσημων Αργιών το πρωί (7-9) και το απόγευμα (16:00-18:00) και όλο τον χρόνο (Χειμώνα-Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο)

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ – Β ΠΕΙΡΑΙΑ – ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Στον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέθεσε υπουργικό ή υφυπουργικό αξίωμα σε καμία και σε κανένα βουλευτή από τις εκλογικές περιφέρειες

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

Ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης είναι στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι γενικοί , ειδικοί και υπηρεσιακοί γραμματείς Υπουργείων που με κοινή απόφαση

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U