ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τρ 18 Ιουνίου 2024, 03:49 ΠΜ

ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Από Μάϊο μήνα γκρουπ ξένων τουριστών κατακλύζουν τα διεθνή κρουαζιερόπλοια και τα τεσσάρων και πέντε αστέρων Ελληνικά ξενοδοχεία στα νησιά μας για ταξίδια αναψυχής και πλήρους διατροφής διακοπές.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με ΕΝΦΙΑ, Τέλη Κυκλοφορίας και Διοδίων, συνεχιζόμενο ράλι ακρίβειας και στα φάρμακα, μικρές κύριες, επικουρικές, αναπηρίας και χηρείας συντάξεις και μικρά μερίσματα και εφάπαξ και μικρούς μισθούς και μικρά μεροκάματα σε Ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο τομέα και χωρίς πληρωμή Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και Επιδόματος Αδείας στους συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα και στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους Δημοσίου τομέα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα από Μάϊο μήνα, αλλά ούτε και τους Καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο – Ιούλιο και Αύγουστο για ταξίδια αναψυχής και διακοπές σε διεθνή κρουαζιερόπλοια και τεσσάρων και πέντε αστέρων Ελληνικά και του εξωτερικού ξενοδοχεία.

Επανίδρυση χρήσιμου Υπουργείου Εμπορίου με Γενική Γραμματεία Αγορανομίας και Γενική Διεύθυνση Αγορανομίας που θα ωφελήσει για την πάταξη αισχροκέρδειας, απληστίας και ακρίβειας.

Άμεση κατάργηση άλογου και άδικου ΕΝΦΙΑ και υψηλών και πολλών Τελών Διοδίων ή υψηλών Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων (ούτε στις ΗΠΑ δεν είναι τόσο υψηλά τα Τέλη Κυκλοφορίας Οχημάτων και είναι ίδιου πληρωτέου ποσού συμπεριλαμβανομένου και της δαπάνης για την πληρωμή του ΚΤΕΟ για όλα ανεξαρτήτου κυβισμού οχήματα) και άλογης και άδικης οικονομικής συμμετοχής εργαζομένων και συνταξιούχων για υγειονομική περίθαλψη και φάρμακα.

Πραγματικές αυξήσεις κύριων, επικουρικών, αναπηρίας και χηρείας συντάξεων, μερισμάτων και εφάπαξ και μισθών και μεροκάματων Ιδιωτικού τομέα και Δημοσίου τομέα και μόνιμη επαναφορά και πληρωμή Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και Επιδόματος Αδείας στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και στους συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα θα δόσουν την οικονομική δυνατότητα και στις Ελληνίδες και στους Έλληνες από Μάϊο μήνα και τους Καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο – Ιούλιο και Αύγουστο να κατακλύζουν διεθνή κρουαζιερόπλοια και τεσσάρων και πέντε αστέρων Ελληνικά και του εξωτερικού ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή για διακοπές και ταξίδια αναψυχής σε νησιωτικούς τόπους και χερσαίους τόπους της Ελλάδας, της Κύπρου και της οικουμένης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Ειδήσεις

ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ – Β ΠΕΙΡΑΙΑ – ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Στον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέθεσε υπουργικό ή υφυπουργικό αξίωμα σε καμία και σε κανένα βουλευτή από τις εκλογικές περιφέρειες

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

Ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης είναι στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι γενικοί , ειδικοί και υπηρεσιακοί γραμματείς Υπουργείων που με κοινή απόφαση

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U