ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σα 27 Ιουλίου 2024, 14:10 ΜΜ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΑΘΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Το βάθρο και ο ανδριάντας του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου στην φερώνυμη Πλατεία της πόλης του Κορυδαλλού θέλουν καθαρισμό.

Επίσης θέλουν καθαρισμό και οι καθρέφτες ασφαλείας δρόμου στις διασταυρώσεις των Λεωφόρων Αθηνάς και Υψηλάντου και Υψηλάντου και οδού Σερρών, στην Λεωφόρο Αθηνάς και οδό Κρέσνας, στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη και οδό Σπετσών και στην οδό Τσακάλωφ 32 Κορυδαλλού.

Ο Δήμος Κορυδαλλού ας φροντίσει για τον καθαρισμό των.

Η προστασία και η καθαριότητα των μνημείων και των καθρεφτών ασφαλείας δρόμου είναι και σεβασμός και πολιτισμός.

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, μετά το δημοσίευμα της 19/06/2021 και το 22/06/2021 μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) της MANUSCRIPT.GR για ενημέρωση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λάβαμε 22 Ιουλίου στις 10:33 π.μ., με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και δημοσιεύουμε το υπ’ αριθ. 1020/1/1085-γ’/21 – 7 2021 έγγραφο:

ΣΧΕΤ: H από 22 -06-2021 ηλεκτρονική επιστολή.

  1. Σε απάντηση ανωτέρω σχετικής, σας γνωρίζουμε ότι στην κατά τόπο αρμόδια υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού), προς την οποία διαβιβάσθηκε η επιστολή σας, δόθηκαν οι δέουσες εντολές – οδηγίες για συνεχή παρακολούθηση της υπόθεσης και την εφαρμογή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους και σε κάθε συντρέχουσα περίπτωση, της ισχύουσας νομοθεσίας, ενημερώνοντας παράλληλα τις συναρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς.
  2. Στο πλαίσιο των ανωτέρω σας γνωρίζουμε συμπληρωματικά ότι, με σκοπό την άμεση εξέταση των καταγγελλομένων, η ως άνω επιστολή σας απεστάλη με σχετικό έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού, στις κατ’ εξοχήν καθ΄ ύλην αρμόδιες Υπηρεσίες, ήτοι στον Δήμο Κορυδαλλού και στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς.

Ο ΑΝΑΠΛ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Ειδήσεις

ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΩΝ Ε/Γ – Ο/Γ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Η θέσπιση Καθημερινών, Σαββάτων, Κυριακών, Εορτών και Τοπικών και Επίσημων Αργιών το πρωί (7-9) και το απόγευμα (16:00-18:00) και όλο τον χρόνο (Χειμώνα-Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο)

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ – Β ΠΕΙΡΑΙΑ – ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Στον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέθεσε υπουργικό ή υφυπουργικό αξίωμα σε καμία και σε κανένα βουλευτή από τις εκλογικές περιφέρειες

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U