ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Κυ 28 Απριλίου 2024, 16:05 ΜΜ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Ύστερα από τις τραγωδίες των Τεμπών, των πυρκαγιών και των πλημμυρών και τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά επιβάλλεται αλλαγή αντίληψης και νοοτροπίας.

Απαιτείται αλλαγή αντίληψης και νοοτροπίας όλων των υπουργών, των αναπληρωτών υπουργών, των βουλευτών, των περιφερειαρχών και των δημάρχων στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων και έμπρακτη στήριξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη.

Αξίζουν να τιμηθούν και να παρασημοφορηθούν όλες και όλοι οι ήρωες γυναίκες και άνδρες πυροσβέστες, αστυφύλακες, λιμενοφύλακες, στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί, Πυροσβεστικού Σώματος, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας, Ομάδων Εθελοντών Διασωστών, απλών πολιτών Εθελοντών Διασωστών, προσωπικού ΕΚΑΒ και Ερυθρού Σταύρου, Συστημάτων Προσκόπων και απλών πολιτών και εταιρειών δωρητών εφοδίων σε όλες και σε όλους τους πλημμυροπαθείς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U