ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Κυ 28 Απριλίου 2024, 14:15 ΜΜ

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 10 η ώρα το πρωί στο Ιερό Πανελλήνιο Προσκύνημα Αγίου Νεκταρίου Καμάριζας Λαυρίου θα τελεστεί το εξαετές Αρχιερατικό Μνημόσυνο του Κτήτορος-Θεμελιωτή-Δημιουργού και Ηγουμένου Του και Πρώτου Ηγουμένου Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Κουβαρά Λαυρίου Πειραιώτη και Πανελλήνιου Μακαριστού Άγιου Γέροντος Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Βιτάλη προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάο.

Ο Πειραιώτης και Πανελλήνιος Μακαριστός Άγιος Γέροντας Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Βιτάλης μας είχε αγιάσει και τιμήσει με τις ευχές, την ευλογία, την φιλία και την αγάπη Του.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U