ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σα 27 Απριλίου 2024, 22:43 ΜΜ

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Στο ιστορικό παλιό Σχολικό Κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού Αγίου Γεωργίου και Χαριλάου Τρικούπη και σε άλλα Σχολικά Κτίρια της Χώρας Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, στα οποία στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, Εθνικές Εκλογές και Ευρωεκλογές και στα Δημοψηφίσματα, λειτουργούν και πολλά εκλογικά τμήματα, δεν υπάρχουν ανελκυστήρες (ασανσέρ) προσώπων.

Απαιτείται σε όλα τα Σχολικά Κτίρια να υπάρχουν επιβεβλημένοι σύγχρονοι ανελκυστήρες (ασανσέρ) προσώπων χρήσιμοι για Α.Μ.Ε.Α., ανήμπορες και ανήμπορους, έγκυες γυναίκες και ηλικιωμένες και ηλικιωμένους ψηφοφόρους.

Ας ενδιαφερθούν ο Δήμος Κορυδαλλού και η Περιφέρεια Αττικής και όλοι οι Δήμοι και όλες οι Περιφέρειες της Χώρας και τα Υπουργεία Υγείας, Παιδείας – Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας για την ύπαρξη επιβεβλημένων σύγχρονων ανελκυστήρων (ασανσέρ) προσώπων που δεν υφίστανται σε όλα τα Σχολικά Κτίρια της όμορφης πόλης του Κορυδαλλού και της Χώρας.

MANUSCRIPT.GR

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U