ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σα 27 Απριλίου 2024, 08:06 ΠΜ

Η ΘΡΟΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ κ. DENYS SHMYHAL KΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ http://ec-patr.org/η-θρονική-εορτή-του-οικουμενικού-πατρ/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ/ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Χθες στον Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι Κωνσταντινουπόλεως η Πρωτόθρονη Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως τίμησε τη μνήμη του ιδρυτή της Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

Τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης της μόλυνσης Covid – 19.

Προεξάρχοντος της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας του Παναγιοτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και συνλειτουργούντων των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών Ικονίου κ. Θεοκλήτου και Σηλυβρίας κ. Μαξίμου.

Παρέστησαν Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης με επικεφαλής τον Σεβασμιότατο Πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας Καρδινάλιο κ.Kurt Koch, ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας κ.Denys Shmyhal συνοδευόμενος από υπουργούς και υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβερνήσεως του και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U