ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Πε 25 Απριλίου 2024, 09:42 ΠΜ

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΟΛΙΤΙ ΠΟΡΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΗ;

Μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης επανερχόμεθα στο θέμα μας ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΟΛΙΤΙ ΠΟΡΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ manuscript.gr/2020/11/13/ και στο οποίο ενημέρωση ακόμη δεν είχαμε από κανένα υπουργό, υφυπουργό, περιφερειάρχη Αττικής και αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Νήσων.

Η σύνδεση της Αίγινας με το δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ δεν έχει γίνει ακόμη όπως και η σύνδεση του Καραπολίτι Πόρου με το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Πόρου δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη.

Μπορούν να μας ενημερώσουν οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, Εσωτερικών κ. Μαυρουδής Βορίδης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπυρίδων – Παναγιώτης Λιβανός, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Στυλιανή Μενδώνη και Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανός Πέτσας, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης και η αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Νήσων Αττικής κ. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη πότε επιτέλους θα γίνει πραγματοποιήσιμη η σύνδεση της πρώτης ιστορικής πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους της όμορφης Αίγινας με το δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ και η σύνδεση του ωραίου συνοικισμού Καραπολίτι Πόρου με το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Πόρου.

Aπό την ΕΥΔΑΠ – ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ Β’ ΤΟΜΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ μετά τα δημοσιεύματα http://www.manuscript.gr/2020/11/13/ και http://www.manuscript.gr/2021/01/14/ και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) της 13 Νοεμβρίου 2020 και της 16 Ιανουαρίου 2021 της MANUSCRIPT.GR προς τους κ.κ. υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών και αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, περιφερειάρχη Αττικής και αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Νήσων Αττικής, λάβαμε και δημοσιεύουμε το από 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 3.27μ.μ. μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) με συνημμένη την με Αριθμ. Πρωτ.2461/4 Φεβρουαρίου 2021 επιστολή της με κοινοποίηση Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – Γραφείο κ. Υπουργού.

Αξιότιμε Κύριε Ζωγραφάκη,

Αναφορικά με την υδροδότηση της Νήσου Αίγινας, σας ενημερώνουμε ότι η τοποθέτηση του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης είναι έργο που εκτελείται από τη Περιφέρεια Αττικής, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς & Νήσων, στα πλαίσια του έργου <<ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ>>.

Όσον αφορά στο θέμα που αναφέρεστε για την υδροδότηση του Πόρου σας ενημερώνουμε ότι δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της ΕΥΔΑΠ Α.E.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε σχετική διευκρίνιση.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U