ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τρ 30 Απριλίου 2024, 09:35 ΠΜ

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΣΙΜΗ – ΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 αβάσιμη, άλογη και απαράδεκτη και η αύξηση στα ύψη και της τιμής του ελαιόλαδου.

Η Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων είναι μεγάλη και εξαγωγική ελαιοπαραγωγός χώρα και το ελαιόλαδο βασικό συστατικό της Ελληνικής διατροφής και απαραίτητο για την καλή υγεία όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων.

Τι προτίθεστε να κάνετε ώστε να δοθεί τέλος στην αβάσιμη, άλογη και απαράδεκτη αύξηση στα ύψη και της τιμής του ελαιόλαδου υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ελευθέριε Αυγενάκη, Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνε Σκρέκα, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, Υγείας κ. Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη και Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωνσταντίνε Χατζηδάκη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U