ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σα 27 Απριλίου 2024, 05:10 ΠΜ

ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ – ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Ταχύτατα πάμε για τα Χριστούγεννα και τον Καινούργιο Χρόνο και τα Φώτα του 2021 και ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί επαναφορά και πληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και στους συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα.

Οι ημέρες και νύχτες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλες και όλους και φυσικά και για τους μισθωτούς και συνταξιούχους Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που έχουν και όπως όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες μεγαλύτερες υποχρεώσεις (περισσότερη κατανάλωση ρεύματος, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ύδατος, φυσικού αερίου και καύσιμης ύλης θέρμανσης) και περισσότερα έξοδα διατροφής (μεγαλύτερη κατανάλωση τροφίμων, ξηρών καρπών και ποτών).

Ζει η πλειοψηφία των μισθωτών και των συνταξιούχων Ιδιωτικού τομέα και Δημοσίου τομέα από τους αδύναμους μισθούς και τις ανίσχυρες συντάξεις των και δεν έχουν πλεόνασμα χρημάτων.

Μισθωτοί και συνταξιούχοι Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα γέμιζαν πάντα και πατροπαράδοτα με χρήματα τα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων.

Επιβάλλεται εκτός από γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση και πληρωμή Δώρου Χριστουγέννων στα ΑΜΕΑ και σε όλες και σε όλους τους άστεγους, τους άνεργους και ενδεείς φτωχούς και η αύξηση μισθών, κύριων και επικουρικών συντάξεων, μερισμάτων και εφάπαξ στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα και η επαναφορά και η πληρωμή Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα για την τόνωση, την στήριξη, την ενίσχυση και την επιβίωση οικογενειών και νοικοκυριών, το άνοιγμα, την τόνωση, την στήριξη, την ενίσχυση και την επιβίωση των εμπορικών καταστημάτων, λιανικού εμπορίου και της εθνικής οικονομίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U