ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τρ 16 Απριλίου 2024, 18:40 ΜΜ

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων περίμεναν περισσότερα πράγματα να ακούσουν από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην ομιλία του στο Thessaloniki Helexpo Forum, για την στήριξη και την ενίσχυση της οικογενείας, της αγοράς και της εθνικής οικονομίας.

Όπως την άμεση κατάργηση της εισφοράς κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλες και σε όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, αγρότες και επαγγελματίες και την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε όλη την Ελλάδα.

Την επιστροφή και με τόκο στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα όλων των μειώσεων που έγιναν στους μισθούς και στις κύριες και επικουρικές συντάξεις των και όλων των πλήρη περικοπών των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας.

Άμεση κατάργηση του Ν.4387/2016 (υπουργίας κ. Γιώργου Κατρούγκαλου και Πρωθυπουργίας κ. Αλέξη Τσίπρα) με τον οποίο εκδόθηκαν και εκδίδονται μικρές, άδικες και άλογες κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Την αύξηση άμεσα των χαμηλών και όλων των κύριων και επικουρικών συντάξεων, μερισμάτων και εφάπαξ Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και των ημερομισθίων και των μισθών Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Επαναφορά και άμεση πληρωμή των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας στους εργαζόμενους Δημοσίου τομέα και συνταξιούχους Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.

Αποδέσμευση των συντάξεων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Την κατάργηση όλων των παγίων τελών των Δημοσίων και Ιδιωτικών επιχειρήσεων και εταιρειών κοινής ωφελείας ρεύματος, ύδρευσης και αποχέτευσης, φυσικού αερίου, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου (internet) και τελών κυκλοφορίας ή διοδίων.

Γνώμη της πλειονότητας των Ελληνίδων και των Ελλήνων είναι ότι εάν έχουν λεφτά ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα θα έχουν λεφτά και η αγορά και ο έμπορος και θα σταματήσει το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και επιχειρήσεων και η ανεργία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Περιβάλλον

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GR Mε ένα έντονο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, κυλούν τα τελευταία 24ωρα σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.https://www.marousakis.gr/tis-anoixis-ta-tertipia/

Περισσότερα »
Οικουμένη

ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΖΕΣΤΗ-ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΔΕΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GR Bαρομετρικό χαμηλό από τις ακτές της βόρειας Αφρικής αναμένεται να κινηθεί ανατολικά βορειοανατολικά με αποτέλεσμα τη μεταφορά πολύ θερμών αερίων μαζών και ταυτόχρονα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U