ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Πε 25 Απριλίου 2024, 03:29 ΠΜ

ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Φεύγει και το έτος 2021 και πάλι δεν φαίνεται να έρχεται η επαναφορά και η πληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και στους συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα, το οποίο όπως και το Δώρο Πάσχα και το Επίδομα Αδείας άδικα και άλογα καταργήθηκαν, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι οικονομικές δυνάμεις των καταναλωτών και να ζημιωθούν οικογένειες, νοικοκυριά, εμπορικές επιχειρήσεις, εθνική οικονομία και εμπορικά καταστήματα και που πολλά έβαλαν λουκέτο και να αυξηθεί η ανεργία και η μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό.

Η επαναφορά και η πληρωμή των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας είναι δίκαιες, λογικές και χρήσιμες και όφελος για τις οικογένειες, τα νοικοκυριά, τις εμπορικές επιχειρήσεις, την εθνική οικονομία και τα εμπορικά καταστήματα και για την αύξηση των οικονομικών δυνάμεων των καταναλωτών και την μείωση της ανεργίας και της μετανάστευσης των νέων στο εξωτερικό.

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους με πολιτική βούληση των και προς όφελος όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων και αποκατάσταση της αδικίας να επαναφέρουν και να πληρωθούν τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το Επίδομα Αδείας στους εργαζομένους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και στους συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U