ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Πε 18 Απριλίου 2024, 21:33 ΜΜ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΑΜΠΙΙ ΑΧΜΕΤ ΑΛΙ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤO ΤΙΓΚΡΑΪ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ

Ολοκληρώσαμε και κλείσαμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Τιγκράϊ.

Η εστίαση μας τώρα θα είναι η ανοικοδόμηση της περιφερείας και η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας ενώ η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αιθιοπίας θα συλλαμβάνει τους ηγέτες του Απελευθερωτικού Μετώπου Τιγκράϊ ανέφερε σε tweet του ο Πρωθυπουργός της Αιθιοπίας κ. Άμπιι Αχμέτ Άλι.

Η συμπλοκή στηρίζεται στην κατάσταση αναμεταξύ της Κυβέρνησης της Αιθιοπίας και του περιφερειακού κόμματος TPLF Τιγκράϊ Βόρειας Αιθιοπίας, το οποίο επικρατούσε στην πολιτική σκηνή της Αιθιοπίας μέχρι που ήρθε το 2018 στην εξουσία ο Διδάκτορας κ. Άμπιι Αχμέτ Άλι και πραγματοποίησε μεγάλες αλλαγές.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Περιβάλλον

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GR Mε ένα έντονο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, κυλούν τα τελευταία 24ωρα σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.https://www.marousakis.gr/tis-anoixis-ta-tertipia/

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U