ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Πα 19 Απριλίου 2024, 21:38 ΜΜ

ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Τα λεωφορεία της λεωφορειακής γραμμής 806 ΣΧΙΣΤΟ – ΚΑΡΑΒΑΣ – ΣΤ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) στην διαδρομή τους προς Σχιστό πρέπει να διέρχονται από την Λεωφόρο Ταξιαρχών και τις οδούς Σερρών, Αγίου Γεωργίου και Νικηταρά με στάσεις στην Λεωφόρο Ταξιαρχών και στις οδούς Σερρών και Αγίου Γεωργίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατοίκων και των καταναλωτών του Κορυδαλλού και του Άνω Κορυδαλλού και του επιβατηγού κοινού του Σταθμού Μετρό Κορυδαλλός.

Επιβεβλημένη είναι επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών που κατοικούν στα όρια των μεγάλων πόλεων Κορυδαλλού και Νίκαιας (Λεωφόρος Ατταλείας Κορυδαλλού – Νίκαιας) και πηγαινοέρχονται καθημερινά, Σαββατοκύριακα, εορτές και αργίες με τα λεωφορεία για εργασία, αγορές, ψυχαγωγία και άλλες ασχολίες στην μεγάλη πόλη του Πειραιά η τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 809 ΣΧΙΣΤΟ – ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) σε λεωφορειακή γραμμή 809 ΣΧΙΣΤΟ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ), όπως χρήσιμη είναι η τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 800 ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) σε λεωφορειακή γραμμή 800 ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατοίκων, καταναλωτών και εργαζομένων των μεγάλων πόλεων Νίκαιας, Κορυδαλλού και Πειραιά.

As ενεργήσει ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής και προϊστάμενος και εποπτεύων υπουργός του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), για την πραγματοποίηση της αναγκαίας τροποποίησης διαδρομής λεωφορείων και λεωφορειακών γραμμών στις ιστορικές και μεγάλες πόλεις της Αττικής και της Ελλάδας στον ωραίο Κορυδαλλό και στην ωραία Νίκαια.

Σχετικό μήνυμα MANUSCRIPT.GR: http://www.manuscript.gr/2021/12/19/

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Περιβάλλον

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GR Mε ένα έντονο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, κυλούν τα τελευταία 24ωρα σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.https://www.marousakis.gr/tis-anoixis-ta-tertipia/

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U