ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Κυ 28 Απριλίου 2024, 00:43 ΠΜ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Α.Ε. (ΕΥΔΑΠ) επιβάλλεται να συνδέσει από την Αίγινα στο δίκτυο ύδρευσης της και το Αγκίστρι, τα Μέθανα, την επαρχία Τροιζηνίας, το Καραπολίτι και τον Πόρο.

Το όφελος της σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ από την Αίγινα, θα είναι τεράστιο όχι μόνο για τους κατοίκους και παραθεριστές του Αγκίστρι, των Μεθάνων, της ιστορικής επαρχίας Τροιζηνίας, του Γαλατά, του Καραπολίτι και του Πόρου αλλά και για το φρενάρισμα της μετανάστευσης στο εξωτερικό της νησιωτικής και χερσαίας Νέας Γενιάς των νησιών Σαρωνικού – Μεθάνων και επαρχίας Τροιζηνίας και της εθνικής οικονομίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς ας προγραμματίσει και δρομολογήσει το χρήσιμο αυτό έργο, το οποίο είναι μέσα στα όρια των δυνατοτήτων της μεγαλύτερης Περιφέρειας της Πατρίδας μας της Περιφέρειας Αττικής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U