ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τρ 30 Απριλίου 2024, 18:01 ΜΜ

ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Τα δένδρα των οδών Παπακυριαζή, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Μεσολογγίου, Αρκαδίου, Υγείας, Θερμοπυλών, Υψηλάντου, Φιλικής Εταιρείας, Μηθύμνης και άλλων οδών της πόλης του Κορυδαλλού φούντωσαν πάρα πολύ και θέλουν κλάδεμα και καλλώπισμα και για λόγους ασφαλείας και προστασίας κατοίκων, κατοικιών και τροχοφόρων και περιβάλλοντος και αισθητικής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Aπό τον Δήμο Κορυδαλλού – Υπηρεσία Πρασίνου – Γραφείο Πρασίνου, μετά και το 11/07/2020 μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) της MANUSCRIPT.GR προς τον δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Νίκο Χουρσαλά και Τύπο και Δημόσιες Σχέσεις Δήμου Κορυδαλλού, λάβαμε και δημοσιεύουμε το από 29 Ιουλίου στις 08:21π.μ., μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail):

Κύριε Ζωγραφάκη καλημέρα.

Λάβαμε το από 11/07/2020 μήνυμά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αφορά στο κλάδεμα και στον καλλωπισμό των δένδρων στον Κορυδαλλό, στις οδούς Παπακυριαζή, Φιλ. Εταιρείας, Πατρ. Γρηγορίου Ε΄, Μεσολογγίου, Αρκαδίου, Υγείας με τις σχετικές επισυναπτόμενες φωτογραφίες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κλάδεμα των δένδρων ξεκινά από την υπηρεσία μας από τον Νοέμβριο και διαρκεί μέχρι τέλη Φεβρουαρίου.

Στις οδούς που μας επισημάνατε για κλάδεμα, έχουμε ήδη αρκετά αιτήματα για κλάδεμα, έχουν γίνει αυτοψίες από Γεωπόνους της υπηρεσίας μας, έχει αξιολογηθεί ως προς την επείγον της κατάστασης το κάθε αίτημα και θα προγραμματιστεί το κλάδεμά των δένδρων στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο με την δέουσα προτεραιότητα.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΒΑΪΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΡΗΝΗΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ Με μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η Κυριακή των Βαϊων στον Ιερό Ιστορικό Ενοριακό Ναό Ευαγγελιστρίας Κρήνης – Νεάπολης Νίκαιας. Του Όρθρου και

Περισσότερα »
Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U