ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Κυ 28 Απριλίου 2024, 17:14 ΜΜ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ COVID – 19.

Μετά την εύρεση από τις υγειονομικές αρχές της Δανίας μιας ενδεχόμενης μεταλλαγμένης εμφάνισης Covid – 19 στα βιζόν της.

Το Ηνωμένο Βασίλειο για να παρεμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού αποφάσισε την απαγόρευση των ταξιδιών προς την Δανία και την καραντίνα για 14 ημέρες όσων επιστρέφουν από εκεί.

Tην μεγαλύτερη παραγωγή γούνας βιζόν στην Γη έχει η Δανία και οι σημαντικότερες εξαγωγές της είναι προς το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ OPEN TV ΦΥΣΙΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GRhttps://www.marousakis.gr/neo-epeisodio-skonis/ Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού να συνεχίζονται θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας όπου τις έντονες βροχές και τα χιόνια στα

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U