ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Πε 09 Μαΐου 2024, 02:16 ΠΜ

ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ – ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Ταχύτατα πάμε για τα Χριστούγεννα και τον Καινούργιο Χρόνο και τα Φώτα του 2021 και ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί επαναφορά και πληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και στους συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα.

Οι ημέρες και νύχτες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλες και όλους και φυσικά και για τους μισθωτούς και συνταξιούχους Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που έχουν και όπως όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες μεγαλύτερες υποχρεώσεις (περισσότερη κατανάλωση ρεύματος, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ύδατος, φυσικού αερίου και καύσιμης ύλης θέρμανσης) και περισσότερα έξοδα διατροφής (μεγαλύτερη κατανάλωση τροφίμων, ξηρών καρπών και ποτών).

Ζει η πλειοψηφία των μισθωτών και των συνταξιούχων Ιδιωτικού τομέα και Δημοσίου τομέα από τους αδύναμους μισθούς και τις ανίσχυρες συντάξεις των και δεν έχουν πλεόνασμα χρημάτων.

Μισθωτοί και συνταξιούχοι Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα γέμιζαν πάντα και πατροπαράδοτα με χρήματα τα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων.

Επιβάλλεται εκτός από γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση και πληρωμή Δώρου Χριστουγέννων στα ΑΜΕΑ και σε όλες και σε όλους τους άστεγους, τους άνεργους και ενδεείς φτωχούς και η αύξηση μισθών, κύριων και επικουρικών συντάξεων, μερισμάτων και εφάπαξ στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα και η επαναφορά και η πληρωμή Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίου τομέα και συνταξιούχους Ιδιωτικού τομέα για την τόνωση, την στήριξη, την ενίσχυση και την επιβίωση οικογενειών και νοικοκυριών, το άνοιγμα, την τόνωση, την στήριξη, την ενίσχυση και την επιβίωση των εμπορικών καταστημάτων, λιανικού εμπορίου και της εθνικής οικονομίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Ειδήσεις

Η MANUSCRIPT.GR ΣΤΟ 5ο ΕΤΟΣ

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μάϊου έκλεισε 5 Έτη λειτουργίας της η MANUSCRIPT.GR Ευχαριστούμε θερμά τις χιλιάδες των επισκεπτών της. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ –

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΠΑΝΣΕΠΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΦΑΝΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΗΓΗ: ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ https://ec-patr.org/η-πανήγυρις-του-πάνσεπτου-πατριαρχικ-4/ ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Την Δευτέρα του Πάσχα 6 Μάϊου σε Αναστάσιμο κλίμα και με κατάνυξη πανηγύρισε ο Πάνσεπτος Πατριαρχικός Ναός Φανάρι

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- Η ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΠΗΓΗ: ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ https://ec-patr.org/οικουμενικός-πατριάρχης-προσευχόμα-2/ ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Η Ανάσταση του Κυρίου με κατάνυξη εορτάσθηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Φανάρι Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U